Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij verzenden via PostNL, die na verzending in de regel binnen één of twee dagen leveren. Als u het verzendbericht van ons ontvangt weet u dus ongeveer wanneer het pakket gaat komen. Bestellingen worden meestal dezelfde of de volgende dag verwerkt op werkdagen. Bij vertragingen wordt u op de hoogte gebracht.

Kosten

  • Nederland: € 4,50
  • gratis bij bestelling vanaf 50 euro
     

Retourneren

Heeft u iets verkeerds besteld, spijt van de bestelling, of een andere reden dan kunt u tegen bepaalde voorwaarden de bestelling retourneren of ruilen.

Retourzendingen worden geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is en de oorspronkelijke verpakking en de eventuele verzegeling eveneens onbeschadigd zijn. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 werkdagen terug vergezeld van de originele factuur/pakbon in een deugdelijke verpakking. Vul alstublieft op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour in en stuur het artikel naar onze vestiging in Baarle-Nassau:

eSmoking City
Alphenseweg 4a
5111NC, Baarle-Nassau
Nederland

Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met onze Klantenservice.

 

Afhalen

U heeft uiteraard ook de mogelijkheid uw bestelde producten af te halen in onze winkel. Dit kan tijdens de normale openingstijden van de winkel.