Vaporesso Swag PX80 Startset - 2ML

€39,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Vaporesso Swag PX80 Startset - 2ML

De Vaporesso Swag PX80 is een luxe startset met een output van 5 tot 80 watt en wordt aangedreven door een externe 18650 batterij (niet meegeleverd). Dankzij de luxueuze lederlook en een geïntegreerd 0.96 inch IML-scherm, dampt u met de Vaporesso Swag PX80 geheel in stijl.  

Vaporesso Swag Pod Tank

De Swag PX80 van Vaporesso wordt geleverd met de Swag Pod Tank. De Swag Pod Tank heeft een inhoud van 2 milliliter en is hervulbaar via de onderkant. Dankzij een magneetaansluiting is de pod tank eenvoudig op de mod te plaatsen en te verwijderen. De tank base is ook voorzien van een speciaal e-liquid zelfcirculatie systeem om lekkage te voorkomen.

Vaporesso GTX-2 coils

Merkt u dat de coil vervangen moet worden? Dit kan direct, simpel en snel door de geïntegreerde driptip naar beneden te duwen. De meegeleverde GTX-2 mesh coils met weerstand van 0.20 en 0.30 Ohm hebben drie siliconen seals waardoor de kans op lekken minimaal is. De airflow van de pod tank is gemakkelijk te bedienen, door de tank te draaien kunt u de luchttoevoer precies instellen naar eigen wens.

Voor Direct Lung dampers met smaak!  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen