Justfog Qpod Startset - 900mAh 1.9ML

€24,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Over de Justfog Qpod startset

De Qpod E-sigaret van Justfog is een eenvoudig apparaat. De POD's kunnen met maximaal 1.9ml E-liquid worden gevuld. Doordat het een POD systeem is, kan de E-sigaret op een relatief eenvoudige manier in gebruik worden genomen.

Over de Justfog Qpod batterij

De Qpod batterij heeft een intern vermogen van 900mAh. U kan de batterij opladen middels de bijgeleverde micro USB kabel. Middels de knop onderaan de E-sigaret kan u eenvoudig schakelen tussen de voltage standen (3.5V - 4.2V). De LED indicator geeft weer hoe vol de batterij is opgeladen.

De vuurknop op de E-sigaret is bovenaan de E-smoker te vinden.

Over de Justfog Qpod POD

Bij aankoop van de startset wordt er standaard één Qpod POD meegeleverd. Deze POD bevat één coil. De coils die worden gebruikt in combinatie met de Qpod zijn de 14 serie coils van Justfog.

Wanneer een coil is verbrand dient u deze dus te vervangen voor een nieuwe exemplaar. Op deze manier hoeft u dus niet de gehele POD weg te gooien, enkel de coil in de POD.

Het bijvullen van de E-liquid kan worden gedaan via de zijkant van de POD. Het siliconen afsluit mechanisme zorgt ervoor dat de kans op lekken minimaal is.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen