Eleaf iSolo Air Startset - 2ML

Beschikbaarheid: Op voorraad (4)

Eleaf iSolo Air Startset - 2ML

De Eleaf iSolo Air Startset is voorzien van een interne 1500 mAh batterij en de GTL Mini Pod met een inhoud van 2 milliliter. De GTL Mini Pod heeft een magneetaansluiting en is hervulbaar via de onderkant. De iSolo Air Startset is voorzien van een airflow met verschillende lucht toevoer mogelijkheden, zo kan je deze precies instellen naar jouw wens.

De iSolo Air Startset is eenvoudig op te laden via de USB-C aansluiting. Het wattage is verstelbaar naar eigen wens middels buttons aan de voorkant van de compacte mod. Hier kan je ook gegevens aflezen van een OLED-scherm.

Eleaf GTL coils

De Eleaf iSolo Air Startset is voorzien van een GTL Mini Pod, de meegeleverde Eleaf GTL kanthal coils met weerstand 0.80 en 1.20 Ohm staan garant voor een optimale Mouth To Lung damp-ervaring. De GTL Mini Pod is compatibel met alle GTL coils, ook met lagere weerstanden voor Direct Lung dampers. De GTL Mini Pod kan ook worden gecombineerd met de GTL Mini Tank Base met 510-aanlsuiting. Zo ontstaat de GTL Mini Pod Tank, te gebruiken bij de meeste vape mods. 

Elegant, handzaam en aanpasbaar naar eigen wens! 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen